Top Ad unit 728 × 90

Pelan Rumah Banglo 2 Tingkat. FAU140318

Rekaan rumah banglo moden yang berkonsepkan privasi dalam menikmati keindahan alam. 
  1. Rekaan rumah ini meminimakan jumlah bukaan seperti tingkap pada bahagian yang boleh dilihat oleh orang ramai dan memaksimumkan jumlah bukaan pada bahagian yang tidak dilihat oleh orang ramai.
  2. setiap ruang di bahagian itu akan menghadap pemandangan yang indah untuk dinikmati pengguna ruang tersebut.
  3. Dengan berkeluasan 7524 kaki²,rekaan rumah banglo ini memuatkan 4 bilik tidur dan 5 bilik air.Rekaan rumah ini sesuai untuk tanah yang memanjang dan mempunyai latar belakang yang menarik untuk dinikmati oleh pemilik rumah.





Like & Follow FB Page kami sekarang untuk pelbagai tips membina rumah banglo idaman.






Fauzan Mahmod

Berkelulusan Sarjana Muda Senibina, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia. Beliau merupakan staff di Nas Nuri Construction Sdn Bhd yang bertanggungjawab dalam skop rekabentuk arkitektur banglo. 

Pelan Rumah Banglo 2 Tingkat. FAU140318 Reviewed by Fauzan Mahmod on Mei 30, 2018 Rating: 5

14 ulasan:

  1. Wah, beri pelan banglo percuma. Mahal ni, satu drawing harga sepatutnya dalam RM300 ikut harga pasaran.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mahal jugak ya pelan rumah ni. Ingatkan semua tukang rumah buatkan

      Padam
    2. Pelan rumah punya harga pasaran memang di sekitar itu.

      Padam
  2. Canggih betul pelan banglo ni, Mama suka. Agaknya berapa kalau buat rumah macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makan juta juta ni. Harga barang kan mahal sekarang

      Padam
  3. Assalamualaikum Wrmbth. Maznee singgah blog sis untuk blog walking petang selasa ni.

    Bila lah nak dapat buat rumah sendiri. Tanah dah ada.

    BalasPadam
  4. Rumah macam ni memang confirm juta juta.

    BalasPadam
  5. Selamat berbuka puasa Ibu ucapkan kepada tuan dawai besi. Semoga puasa tahun ni memberikan rahmat ke atas semua warga kerja

    BalasPadam
  6. bertuah yang dapat rumah ikut citarasa sendiri, mana tahu ada rezeki nnti kan, ar least dah ada tips ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berbuka puasa sis. Mama doakan malam ni kita semua dapat kekuatan bangunkan malam ganjil di 10 malam terakhir ramadhan. Amin

      Mau tak untung sis, dapat rumah idaman

      Padam
    2. Dapat rumah yang dekat dengan masjid dan tetangga baik dah nikmat untuk Ibu.

      Padam
    3. Dapat jiran yang baik dan tak mengganggu memang bagus. Susah senang sama sama.

      Padam
  7. Salam ramadhan dari Ibu, singgah blog walking blog tuan. Menarik pelan banglo yang tuan beri

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, selamat hari raya aidil fitri Mama ucapkan kepada Tuan sekeluarga
    Mohon maaf atas segala salah silap sepanjang blogging.

    BalasPadam

Mengenai kami | Disclaimer | Polisi | Hubungi Kami All Rights Reserved by Dawai besi © 2018

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.