Top Ad unit 728 × 90

Pelan Rumah Banglo 2 Tingkat FAU200418

Rekaan rumah banglo 2 tingkat ini berkonsepkan privasi dalam 2 bahagian rumah.
  1. Reka bentuk pelan rumah ini terbahagi kepada 2 dan disambungkan di tengah dengan ruang tangga untuk menghubungkan 2 bahagian rumah ini.
  2. Dengan rekaan ini,kepenggunaan ruang tersebut hanyalah terhad untuk pengguna yang tertentu di dalam rumah tersebut.
  3. Luaran rekaan rumah ini pula berpaksikan kemasan moden dan minimalis untuk menampakkan rumah ini kelihatan menarik dan cantik.
  4. Dengan keluasan 5785 kaki²,rekaan ini mengandungi 5 bilik tidur dan 5 bilik air. 
  5. Rekaan ini pula sesuai di tanah berbentuk segi empat sama dan sesuai di mana-mana sahaja tak kira di bandar dan desa.





Like & Follow FB Page kami sekarang untuk pelbagai tips membina rumah banglo idaman.










Fauzan Mahmod

Berkelulusan Sarjana Muda Senibina, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia. Beliau merupakan staff di Nas Nuri Construction Sdn Bhd yang bertanggungjawab dalam skop rekabentuk arkitektur banglo. 

Pelan Rumah Banglo 2 Tingkat FAU200418 Reviewed by Fauzan Mahmod on Jun 28, 2018 Rating: 5

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam Jumaat ibu ucapkan. Apa khabar tuan, cantik rumah banglo 2 tingkat ni. Pelan pun dah ada. Tinggal kumpul duit je nak buat.

    BalasPadam
  2. Mama singgah blog walking di petang Jumaat. Cantik pelan banglo yang tuan beri ni

    BalasPadam
  3. Salam tengahari, dan selamat bercuti hujung minggu

    BalasPadam
  4. Nice sharing, Mama singgah pagi rabu.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum sis, maznee tumpang lalu. Singgah blog walking. Terbaik pelan rumah ni.

    BalasPadam

Mengenai kami | Disclaimer | Polisi | Hubungi Kami All Rights Reserved by Dawai besi © 2018

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.